Navigation Menu

Routine:Φροντίδα προσώπου ||AllAboutBeauty

Φροντίδα προσώπου:





1. Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε πρωί και βράδυ μια ενυδατική κρέμα προσώπου ή μια λοσιόν.
2. Ακόμη κι αν είναι χειμώνας, το αντιηλιακό προσώπου αποτελεί ένα προϊόν που δεν θα πρέπει να αμελείτε. Η μη χρήση του προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος και αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου. Πρόκειται για ένα από τα βασικά μυστικά ομορφιάς για τέλεια επιδερμίδα.
3. Εφαρμόστε 3 φορές την εβδομάδα μια μικρή ποσότητα από gel αλόης κάτω από τα μάτια και γύρω από το στόμα ώστε να προλάβετε την δημιουργία ρυτίδων και γραμμών έκφρασης.
4. Η μέντα και το πράσινο τσάι θα πρέπει να κατέχουν μια εξέχουσα θέση στα καλλυντικά σας. Διαθέτουν σημαντικά στοιχεία για την επιδερμίδα σας, γι’ αυτό και αποτελούν βασικά συστατικά σε μάσκες προσώπου, αντιγηραντικές κρέμες, γαλακτώματα κλπ. Χρησιμοποιώντας συστηματικά μέντα και τσάι θα κάνετε το δέρμα σας πολύ πιο υγιές και θα του προσθέσετε λάμψη.
5. Αν πλένετε το πρόσωπο σας συστηματικά με νερό ρυζιού θα το κάνετε απαλό και εύπλαστο, ενώ θα βελτιωθεί επίσης το χρώμα και ο τόνος του.
6. Όταν εφαρμόζετε το άρωμα σας, αποφύγετε να ψεκάσετε το πρόσωπο σας. Το άρωμα περιέχει κάποια συστατικά που μπορούν να προκαλέσουν σπάσιμο του κολλαγόνου που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα.
7. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε ποιοτικά και όχι απαραίτητα ακριβά προϊόντα μακιγιάζ, διότι η επιδερμίδα σας απορροφά ότι εφαρμόσετε πάνω της.

0 σχόλια: